Pácolt, grillezett csirkemell

Hozzávalók: (4 személyre)
4 csirkemell, 10 szelet bacon szalonna, 8 szilva, 2 fürt nagy szemű szőlő, 1 evőkanál citromlé
A páchoz 5 evőkanál méz, 1 narancs reszelt héja és leve, 5 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál Worcester-mártás, 2 kávéskanál curry-por, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 kávéskanál zúzott koriandermag, só

A pác hozzávalóit összekeverjük. A lebőrözött, kicsontozott csirkemelleket három centis kockákra vágjuk, belekeverjük a páclébe és lefedve fél napig hűtőszekrényben érleljük.

A szalonnaszeletekből tekercseket készítünk. A csirkemell kockákat, a szalonnatekercseket és a gyümölcsöket váltakozva nyársra fűzzük. Bőségesen megkenjük a maradék páccal és grillsütőben - nyáron faszénparázs felett- állandóan forgatva 15 percig sütjük.