Bizonyított módszerek az izom gyors növekedésére

Az izomtömeg és a testzsír százalékának kezeléséhez először meg kell értenie a méréseket. Gyakran az emberek összetévesztik az izomtömeget égő testzsírral. Ez a kettő gyakran kéz a kézben jár, de nem ugyanazok. Az izomtömeg magában foglalja a test izmainak súlyát kilogrammban vagy fontban. Míg a testzsír százalékos méri a zsír mennyisége a szervezetben tart. A testzsír égése a felhalmozott izmok eredménye lehet.

Az izmok olyanok, mint a motorok, amikor energiát fogyasztanak. Izomtömegünk döntő szerepet játszik a fitnesz szempontjából. Amikor a szervezet épít izmok, éget energia, zsír minden alkalommal. Ahogy az izomtömeg növekszik, annál gyorsabban képes a szervezet kalóriát/energiát égetni.

Ez a bazális anyagcsere-sebesség (BMR) növekedéséhez vezet, ami segít a fogyásban. Az izomtömeg magában foglalja a simaizmokat, a vázizmokat és az izmokban található vizet. Ahol a vázizmok a leginkább láthatóak, ha nincs zsírréteg. Az izmok vízből és fehérjéből állnak. Ezért fontos, hogy a fehérjét a módosított étkezési ütemtervbe foglalja.

Hogyan nyerjünk izomtömeget

Hogyan nyerjünk izomtömegetKülönbség van a férfiak és a nők izomtömegének megszerzése között. A férfiak nagyobb izomtermeléssel rendelkeznek, mint a nők; gyakran ezt ürügyként használják az izomtömeg növekedésével kapcsolatban.

Ez nem jelenti azt, hogy a nők nem nyerhetnek izomtömeget. Tény, hogy a nők is megtapasztalhatják a hatalom és az izomtömeg nagy nyereségét, és ugyanúgy kell edzeniük az izmaikat, mint a férfiak.

Épület izom történik az edzőteremben, hanem a konyhában épület izomtömeg nem csak arról szól, hogy az edzőteremben, emelés, akkor is építeni kerékpározás más típusú edzések, mint például a kerékpározás. Tudjon meg többet róla a blogban arról, hogy mely izmokat használják a kerékpározásban.

Van egy másik fontos szabály is, amelyet emlékezni kell: az izmok étkezése ugyanolyan fontos, mint az emelés. Kombinálja a képzést az evéssel. De hogyan győződjön meg róla, hogy enni elég izom építeni? Először is tudnia kell, hogy hány kalóriára van szüksége pihenő módban. Ezt úgy teheti meg, hogy kiszámítja a bazális anyagcsere sebességét. Akkor győződjön meg róla, hogy többet eszik, mint ez. Kövesse nyomon az eredményeket.

Ha edzés közben, de a zsírszintje emelkedik, csökkentse a kalóriabevitelt. Ha karcsú marad, de nem halad előre az edzőteremben (így nem szerez izomtömeget), győződjön meg róla, hogy többet eszik. Az izom – és testzsírszint mérésének legpontosabb módja a testösszetétel-monitor használata. Amit eszel, az is fontos, ha izomtömeget próbál szerezni.

Izom egyensúly

Amikor dolgozik, valamint a növekvő izom, fontos, hogy elkerüljék az izom egyensúlyhiány. Ez akkor történik, ha egy izom egyre erősebb, de az ellentétes izom nem növekszik megfelelően. Képzelje el például, hogy a mellkasát edzi, de elhanyagolja a hátsó izmokat. Az elején nagyobb a feszültség, a vállak pedig előre forognak.

Ez nem csak azt jelenti, hogy a testtartása most egy gorillához hasonlít, hanem azt is jelenti, hogy nagyobb nyomás nehezedik az ízületekre, ami sérüléshez vezethet. Ezért fontos, hogy az izmokat egyenletesen edzze. Ez biztosítja, hogy a testtartás egyenes maradjon. Ez sokkal jobban néz ki, és segít elkerülni a sérüléseket. Ha már kiegyensúlyozatlan vagy, itt az ideje, hogy elkezdj dolgozni az elmaradott izmaidon.

Hogyan mérjük az izomtömeget

Hogyan mérjük az izomtömegetA Tanita professzionális testösszetétel-monitorok nagyon pontosan mérhetik az izomtömeget. Mérlegünk a szakértők első választása, amikor a fitneszről és a fogyásról van szó. Nem csoda, hogy Tanita az első számú választásuk.

Az izmok építése hatással van a testtömegére is. Gyakran ez azt jelenti, hogy nem fogysz. Az egyre izomtömeg és vesztes zsír. Rendszeres mérlegen ez frusztráló lehet, mivel a súlya ugyanúgy fog kinézni, de valójában javul.

A Tanita monitorok használatával pontos áttekintést kaphat, és részletes betekintést nyerhet az előrehaladásába. A skála azt is mutatja, szegmentális izomtömeg értékelés. Annak ismerete, hogy az izmok hogyan oszlanak el a testén, segít elkerülni az egyensúlytalanságokat. A mérlegünk kiválóan alkalmas a célok kitűzésére és azok nyomon követésére.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*